Športová moderátorka RTVS v statuse nadávala na Róma, stiahli ju z obrazovky!

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 18:05 • 2 min
Športová moderátorka RTVS v statuse nadávala na Róma, stiahli ju z obrazovky!

BRATISLAVA – Moderátorka športových správ verejnoprávnej RTVS napísala na svoj profil na sociálnej sieti Facebook status, v ktorom nadávala na Róma, ktorý jej o 4:30 kradol na dome odkvap. RTVS ju následne stiahla zo športu.

slovakia

left justify in out

Kristína Kormúthová bola poriadne nahnevaná a na Facebooku napísala: „Zobudiť sa o 04:30 na to, že si myslíte, že vám padá strecha na hlavu (ohromný hrmot) a to pri tom nejaký nedonosený, smradľavý cigáň vám z domu kradne 4-metrovú odkvapovú rýnu, je také slovenské. Prečo „toto“ nemôžeme my poľovníci strieľať podobne ako škodnú? Prečo? A nech mi nikto nehovorí, že som rasista. Lebo mu niečo rozkúšem.“ Status medzičasom stiahla, ale aj napriek tomu koluje po ineternete.

 

img

 

RTVS zareagovala stiahnutím Kormúthovej zo športu. Okrem športových novín sa objavovala aj v prestávkových štúdiách počas MS v hokeji. Tam sa takisto neobjaví. Kormúthová zatiaľ vyhadzov z verejnoprávnej RTVS nedostala.

 

Moderátorka Kormúthová sa prostredníctvom médií ospravedlnila. Na internete sa už aj objavili posmešné obrázky na moderátorkinu adresu.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies