Šport som nikdy nemiloval, šokoval Tomic

NETKY.SK • 24 Júl 2017, 14:24 • 2 min
Šport som nikdy nemiloval, šokoval Tomic

MELBOURNE - Austrálsky tenista Bernard Tomic tvrdí, že sa profesionálnym tenistom stal len pre peniaze a šport nikdy nemiloval.

slovakia

left justify in out

"Boli časy, keď som vydal zo seba sto percent, ale inokedy iba 30. Počas kariéry som z môjho maxima vydoloval možno 50 percent," povedal kontroverzný hráč v rozhovore pre austrálske noviny Sunday Herald Sun. Tomic je víťazom troch turnajov na hlavnom okruhu ATP, aktuálne spadol na 73. miesto svetového renkingu. Najvyššie bol vlani v januári sedemnásty.

"V skutočnosti som nikdy nepredviedol všetko, čo vo mne bolo, napriek tomu som niečo dosiahol. A to je veľkolepé," povedal dvadsaťštyriročný hráč, svojho času považovaný za veľký talent. "Šport si ma vyhľadal, ale nikdy som ho nemiloval. Cítim sa v ňom uväznený," pokračoval

Tomic dostal pokutu pätnásťtisíc dolárov za vyjadrenia na adresu Mischu Zvereva na grandslamovom turnaji vo Wimbledone: "Neľutujem svoje vyhlásenia, inak by som ich nerobil. Vedome chcem niektorých ľudí rozčúliť." Fanúšikom odkázal: "Nepríďte na tenisový kurt pozrieť sa na mňa. Dívajte sa na zápas doma v televízii. Nebudete musieť za to zaplatiť peniaze."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona