McIlroy a Wozniacka si dali novoročný dar - zasnúbenie

NETKY.SK • 1 Január 2014, 10:20 • 2 min
McIlroy a Wozniacka si dali novoročný dar - zasnúbenie

KAPALUA - Wozniacka a McIlroy zasnúbením vyvrátili dohady o svojom rozchode.

slovakia

left justify in out

Dánska tenistka Caroline Wozniacka a golfista Rory McIlroy sa zasnúbili. Jeden z najprominentnejších párov v športovom svete oznámil svoj krok na sociálnej sieti Twitter. McIlroy a Wozniacka sa zasnúbili v stredajšie novoročné ráno v austrálskom Sydney, kde sa tenistka pripravuje na grandslamový Australian Open. "Šťastný Nový rok všetkým! Cítim, že to bude skvelý rok. Dosiahol som prvé víťazstvo roka 2014," napísal na Twitteri McIlroy a neskôr dopísal: "Povedala áno!"

Wozniacka partnera na Twitteri predbehla o pár minút: "Šťastný Nový rok! Rory a ja sme začali rok 2014 veľkou udalosťou! Povedala som ÁNO!!!" Pár následne na sociálnu sieť pridal tri fotografie - zásnubného prsteňa, vlastnú spoločnú a jednu z ohňostroja nad prístavom v Sydney. Posledným krokom Wozniacka a McIlroy vyvrátili informácie médií zo Severného Írska z vlaňajška, že sa rozišli. Ich zasnúbenie potvrdil pre médiá aj golfistov hovorca. 

Pár tvoria od leta 2011. Dokopy sa dali krátko po tom, čo McIlroy vyhral svoj prvý major kariéry - US Open v Cogressionali.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies