Spor medzi rappermi Drakeom a Meek Millom pokračuje

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 11:27 • 2 min
Spor medzi rappermi Drakeom a Meek Millom pokračuje

LOS ANGELES - Kanadský rapper Drake zverejnil cez víkend skladbu Charged Up, ktorou zareagoval na obvinenia zo strany amerického kolegu Meek Milla, že nie je autorom svojich textov. V novinke rapuje napríklad o relatívne slabej predajnosti Meek Millovej novej štúdiovky Dreams Worth More Than Money (2015) a tiež naznačuje, že je slabší rapper než jeho priateľka Nicki Minaj.

slovakia

left justify in out

Spor medzi rappermi sa začal minulý týždeň, keď Meek Mill na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter napísal, že Drake si nepíše vlastné texty. "Prestaňte ma porovnávať s Drakeom. On si nepíše svoje texty! Preto na Twitteri nespomenul môj nový album, pretože sme na to prišli," napísal Meek Mill, ktorému Drake hosťoval v skladbe R.I.C.O. zo spomínaného albumu Dreams Worth More Than Money.

 

 

"Nenapísal ani tú slohu na mojom albume. Keby som to vedel, tak ju dám preč. Ja svojich fanúšikov nepodvádzam. Všetci v hudobnom biznise o tom vedia, len sa to boja povedať. Lil Wayne aj Nicki Minaj to vedia. Opýtajte sa ich na to a budú sa tváriť, že nevedia o čom je reč," dodal rapper, ktorý následne zverejnil svoju fotografiu s textom "Nemám hacknutý profil... Nemením názory". Neskôr prišiel s tvrdením, že Drakeove texty píše istý Quentin Miller, ktorý to však následne poprel. Drakea sa zastal aj jeho dlhoročný kamarát a producent Noah "40" Shebib s tým, že kanadský interpret píše okrem vlastných textov aj skladby pre iných interpretov. Samotný Drake na obvinenia zareagoval nahratím spomínanej skladby Charged Up, ktorú Meek Mill označil za veľmi slabú, pričom údajne už pracuje na odpovedi.

 

Meek Mill, vlastným menom Robert Rahmeek Williams, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2003, pričom spočiatku pôsobil v skupine The Bloodhoundz. V roku 2008 sa vydal na sólovú dráhu a o tri roky neskôr sa stal členom labelu Maybach Music Group, ktorý založil Rick Ross. Meek Mill má na konte viacero mixtapeov, kompiláciu Nothing But Flamerz (2010) a albumy Dreams And Nightmares (2012) a Dreams Worth More Than Money (2015). S druhým menovaným sa mu podarilo dobyť rebríček Billboard 200.

 

Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a If You're Reading This It's Too Late (2015), ktoré sa všetky umiestnili na prvej priečke rebríčka Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, osem BET Awards či päť Juno Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona