Sponzorom sa nepáči Neymarov nový účes

NETKY.SK • 5 Október 2015, 18:46 • 2 min
Sponzorom sa nepáči Neymarov nový účes

BARCELONA – Podľa správ Muno Deportivo sa Neymarov nový účes nepáči jeho sponzorom. Brazílčan sa totiž rozhodol pre vojenský strih a zhodil svoju hrivu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný útočník všetkých prekvapil ešte minulý týždeň v zápase proti Las Palmas, keď na ihrisko vybehol s vyholenou hlavou. Oproti jeho pôvodnému účesu je to radikálna zmena, ktorá však nenašla pochopenie úplne všade.

Španielsky portál Mundo Deportivo tvrdí, že jeho sponzori (Gillette, Poker Stars) sa novému vzhľadu príliš nepotešili a nechcú ho mať takéhoto v pripravovaných projektoch. Znamenalo by to, že budú musieť dotvoriť jeho dlhé vlasy digitálne.

Podľa správ je za všetkým Neymarov spoluhráč Dani Alves, ktorý svojho krajana presvedčil, aby sa nechal ostrihať a to iba niekoľko hodín pred zápasom. Neymar súhlasil a samotný Alves sa zhostil úlohy kaderníka priamo v šatni pred zrakmi ostatných spoluhráčov. Nemá to teda nič spoločné so solidárnosťou s onkologickými pacientmi, ako sa v niektorých médiách špekulovalo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies