Spolupráca s nimi je peklo

NETKY.SK • 22 Október 2017, 11:00 • 2 min
Spolupráca s nimi je peklo

BRATISLAVA - Bez ohľadu na to, akí sú talentovaní spolupráca s nimi je hotovým peklom. Niekto sa neučí texty, iný chodí neskoro... O kom je reč?

slovakia

left justify in out

Bruce Willis

Bruce patrí medzi najlepšie platené hviezdy už pekných pár rokov. Pretože svojich kvalít si je vedomý, s jeho egom nie je ľahké vyjsť. Buď si za účasť vo filme povie astronomickú sumu, alebo spoluprácu sľúbi a na poslednú chvíľu zmení názor.  V kuloároch sa o ňom povráva, že je zatrpknutý, zlý a robí samé naschvály.

 

obrazok

 

Alec Baldwin

Kolegovia mu nepovedia inak, než "horúca hlava". Každá maličkosť ho neuveriteľne vytočí a potom sa na pľaci dejú veci. Jeden z jeho historických výstupov sa stal pri nakrúcaní seriálu televíznej stanice NBC, Studio 30 Rock. So štábom sa dostal do sporu kvôli zlému vzduchu v miestnosti, bol na neho príliš suchý. Aby toho nebolo málo, neučí sa dokonca ani texty.

 

obrazok

 

Teri Hatcher

Na televíznej obrazovke sa síce Teri mohla pre všetkých okolo "rozkrájať" avšak hneď ako zhasli kamery, ku svojim kolegom rozhodne tak prívetivá nebola. S nikým neprehovorila jediné slovo a všetkým dávala najavo, kto je tu tá "veľká hviezda".

 

obrazok

 

Katherine Heigl

Táto herečka má okrem nedochvíľnosti ďalšiu zlú vlastnosťoť. Ohovára a "zhadzuje" filmy, v ktorých sa objaví. Ale až potom ,keď dostane svoj tučný honorár. O romantickej komédii Nabúchaná rozprávala novinárom, že je to stupídny a sexistický snímok, navyše s príšerným scenárom a trápnu pointou. A že pri natáčaní trpela každú minútu.

 

obrazok

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies