Spolupráca Petry Vlhovej medzi Liviom Magonim skončila. Vlhová mu ďakuje

NETKY.SK • 6 Apríl 2021, 22:25 • 2 min
Spolupráca Petry Vlhovej medzi Liviom Magonim skončila. Vlhová mu ďakuje

Talian Livio Magoni končí na pozícii trénera slovenskej reprezentantky v zjazdovom lyžovaní Petry Vlhovej.

slovakia

left justify in out

Víťazka veľkého krištáľového glóbusu zo Svetového pohára 2020/2021 o tom informovala na svojom facebooku aj s vyjadreniami dotknutých strán vrátane kouča Magoniho. 


"Bola to dlhá a náročná cesta za tým, čo sme si všetci tak neskutočne želali. Nakoniec sa sen stal skutočnosťou a ja držím v rukách veľký glóbus. Úžasných päť rokov s tebou Livio, počas ktorých som sa veľa naučila. Som nesmierne vďačná za tvoj čas, tvoju nekonečnú energiu, perfekcionizmus a nádej, ktorú si do mňa neustále vkladal. Jedny dvere sa zatvárajú, tisíc ďalších sa otvára a my si musíme iba správne vybrať. No tentokrát každý tie svoje. Ďakujem Livio Magoni," napísala Petra Vlhová na sociálnej sieti.

O možnom odchode Magoniho od Petry Vlhovej sa už hovorilo istý čas, najmä však v druhej polovici marca v týždni po zisku veľkého krištáľového glóbusu slovenskou reprezentantkou. Taliansky kouč sa novinárom vo svojej vlasti vyjadril na adresu Vlhovej mimoriadne tvrdo. Podľa Magoniho jeho slová neboli pochopené úplne správne a každému, koho sa dotkli, sa verejne ospravedlnil. 

Šéf Vlhovej tímu otec Igor Vlha doplnil: "Livio odviedol s Peťou skvelú prácu a absolútne naplnil predsavzatia, ktoré sme si spoločne stanovili. Veľmi si ho vážim s chcem sa mu poďakovať za jeho inšpirujúcu profesionalitu, ktorou ovplyvnil naše životy. Som presvedčený, že na základoch, ktoré sa nám spoločne podarilo vybudovať, vystaviame aj ďalší rast všetkých členov nášho Ski Team Vlha."

 

Vyjadrenie Livia Magoniho si prečítate v príspevku priloženom nižšie.

 

🇸🇰 Bola to dlhá a náročná cesta za tým, čo sme si všetci tak neskutočne želali. Nakoniec sa sen stal skutočnosťou a ja...

Uverejnil používateľ Petra Vlhova Utorok 6. apríla 2021

 

Taliansky tréner viedol Vlhovú od leta 2016 a ich spolupráca vyvrcholila v marci 2021 celkovým triumfom vo Svetovom pohári.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies