Spoluhráčom Weissa v Olympiakose už aj Pelé

NETKY.SK • 2 Január 2014, 13:11 • 2 min
Spoluhráčom Weissa v Olympiakose už aj Pelé

ATÉNY - Dvadsaťšesťročný portugalský záložník podpísal zmluvu s úradujúcim gréckym šampiónom do júna 2017.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss má v gréckom klube Olympiakos Pireus nového spoluhráča. Úradujúci grécky šampión podpísal zmluvu do júna 2017 s portugalským stredopoliarom Pelém. Dvadsaťšesťročný záložník naposledy pôsobil v gréckom FC Ergotelis a podľa slov športového riaditeľa Olympiakosu Pierra Issu to bude jediná zimná posila mužstva z aténskeho prístavu. "Sme absolútne spokojní s aktuálnym kádrom. O ďalšom doplnení či zmenách neuvažujeme, zrejme nastane pohyb až v júli. Momentálne sa sústredíme na účinkovanie v ligovej súťaži, národnom pohári a dva duely proti Manchestru United v Lige majstrov," cituje portál www.UEFA.com slová Issu.

Pelé futbalovo vyrsastal v akadémii Boavisty Porto, v kariére pokračoval v kluboch Benfica Lisabon a Vitória Guimaraes a v sezóne 2007/2008 aj krátko v Interi Miláno. Pelé má za sebou aj angažmány v FC Portsmouth a tureckom Eskisehirspore. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona