Spoluhráči aplaudovali Reusovi po podpise novej zmluvy

NETKY.SK • 11 Február 2015, 19:46 • 2 min
Spoluhráči aplaudovali Reusovi po podpise novej zmluvy

DORTMUND - Tréner nemeckého futbalového klubu Borussia Dortmund Jürgen Klopp prezradil, že predĺženie kontraktu nemeckého reprezentanta Marca Reusa do 30. júna 2019 vyvolalo v šatni mužstva pozitívne ohlasy.

slovakia

left justify in out

Predpokladalo sa totiž, že ofenzívny stredopoliar bude chcieť po sezóne odísť z aktuálne 16. mužstva bundesligovej tabuľky.

"Šatňou znel aplauz. Marco bol dojatý. Snáď nás to negatívne neovplyvní pred piatkovým zápasom proti Mainzu. Som rád, že sa Marco takto rozhodol. Jasne tým ukázal, že verí v prekonanie našej výsledkovej krízy a návrat na popredné priečky. Dúfam, že to ocenia aj naši fanúšikovia," povedal Klopp pre RuhrNachrichten. 

 

Dvadsaťpäťročný Reus prišiel do mužstva z inej Borussie - Mönchengladbach v januári 2012 za 17,1 milióna eur. V osom drese odohral dosiaľ 104 stretnutí vo všetkých súťažiach a nastrieľal 49 gólov. Výkonný riaditeľ klubu Hans-Joachim Watzke si taktiež cení Reusovo rozhodnutie. Podľa Watzkeho mohol Reus odísť do iného klubu a zarábať minimálne dvojnásobok toho, čo poberá v Dortmunde. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies