Spoločnosť Würth otvorila svoju novú pobočku v Prievidzi, plánuje rast pracovných miest

NETKY.SK • 6 Apríl 2017, 14:19 • 2 min
Spoločnosť Würth otvorila svoju novú pobočku v Prievidzi, plánuje rast pracovných miest

PRIEVIDZA - Nemecký koncern a celosvetový dodávateľ pre priemysel, spoločnosť Würth, dnes otvoril svoju novú pobočku v Prievidzi. Dôvodom expanzie predajcu montážneho a upevňovacieho materiálu je aj výstavba nového závodu jedného z jeho zákazníkov, informovala Martina Gaislová, konateľka Würth Slovensko.

slovakia

left justify in out

S otvorením novej filiálky bude súvisieť aj rast pracovných miest. Ako podotkla Gaislová, spoločnosť plánuje v expanzii ďalej pokračovať. "Tento rok by na Slovensku mala pribudnúť ešte jedna pobočka, pričom do konca roka sa v nových priestoroch centrály v Bratislave dočká rozšírenia aj tá bratislavská," avizovala.

 

Na Slovensku má spoločnosť okrem Bratislavy sedem filiálok, zamestnáva v nich 154 ľudí. Za minulý rok zvýšila svoje tržby na 14,9 milióna eur.

 

Koncern Würth Group tvorí v súčasnosti vyše 400 spoločností vo vyše 80 krajinách a zamestnáva cez 71.000 zamestnancov. Je svetovým dodávateľom pre automobilový, strojársky, kovospracujúci, drevársky, stavebný a nábytkársky priemysel, kde dodáva viac ako 125.000 druhov produktov.

 

V roku 2016 vykázal podľa predbežných prepočtov tržby vo výške 11,8 miliardy eur. Skupina pôsobí vo svete už 72 rokov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies