Spoločnosť Versaco požaduje štátnu pomoc 531.600 eur, vytvorí 20 miest

NETKY.SK • 18 Január 2017, 13:38 • 2 min
Spoločnosť Versaco požaduje štátnu pomoc 531.600 eur, vytvorí 20 miest

BRATISLAVA - Spoločnosť Versaco, s. r. o., žiada na rozšírenie výrobnej kapacity v Hnúšti investičnú pomoc v celkovej výške 531.600 eur vo forme dotácie na dlhodobý hmotný a nehmotný majetok, ako aj vo forme úľavy na dani z príjmu. Vyplýva to zo zverejneného návrhu Ministerstva hospodárstva (MH) SR, ktorý dnes na svojej schôdzi schválil vládny kabinet.

slovakia

left justify in out

Investičný zámer sa podľa MH SR plánuje v lokalite Hnúšťa v okrese Rimavská Sobota, ktorý bol k prvému dňu kalendárneho roka, v ktorom investičný zámer doručili Ministerstvu hospodárstva SR, zaradený medzi najmenej rozvinuté okresy.

 

Realizácia investičného zámeru s oprávnenými nákladmi vo výške 1,33 milióna eur je rozložená na obdobie rokov 2016 a 2017. "V priamej súvislosti s investičným zámerom bude do konca roku 2017 vytvorených 20 nových pracovných miest," dodalo v návrhu MH SR.

 

Versaco, s. r. o., Hnúšťa vznikla v januári 2007. Predmetom jej činnosti je najmä výroba výrobkov z plastov pre stavebníctvo, potravinársky a automobilový priemysel. Spoločníkmi firmy sú fyzické osoby z Poľskej republiky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona