Spoločnosť UPC zamestná v Košiciach 60 nových zamestnancov

NETKY.SK • 15 Jún 2017, 16:19 • 2 min
Spoločnosť UPC zamestná v Košiciach 60 nových zamestnancov

BRATISLAVA - Spoločnosť UPC otvorí v Košiciach nové zákaznícke back-office centrum, v ktorom v prvej fáze prijme na plný pracovný úväzok 60 nových zamestnancov. Ako informovala vo štvrtok firma, od októbra tohto roku bude nové pracovisko na východe Slovenska poskytovať klientske služby pre zákazníkov vo Švajčiarsku, pre tamojšiu spoločnosť UPC.

slovakia

left justify in out

"Táto investícia potvrdzuje, že na Slovensku máme kvalitných a vzdelaných ľudí, čo zvyšuje atraktivitu našej krajiny z hľadiska investovania. Som rád, že týmto zároveň rozšírime pôsobenie našej spoločnosti poskytovaním zákazníckych služieb pre tak náročný trh, akým je Švajčiarsko,” povedal generálny riaditeľ spoločnosti UPC Česká a Slovenská republika Martin Miller. Spoločnosť UPC už v Košiciach začala s náborom nových zamestnancov.

Spoločnosť UPC Česká a Slovenská republika patrí medzi najväčších poskytovateľov TV, internetových a telefónnych služieb v Českej republike a na Slovensku. V obidvoch krajinách pokrýva svojou sieťou viac ako dva milióny domácností a poskytuje viac ako 1,5 milióna televíznych, internetových a telefónnych služieb pre vyše 800 tisíc zákazníkov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona