Spoločnosť TMR chce modernizovať zábavný park v Poľsku

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 14:52 • 2 min
Spoločnosť TMR chce modernizovať zábavný park v Poľsku

BRATISLAVA - Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s., ktorá prevádzkuje horské strediská, chce modernizovať Sliezsky zábavný park v Poľsku.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informovala firma, v pondelok podpísalo vedenie TMR a predstavenstvo poľskej spoločnosti WPKiW S.A., vlastniacej spomínaný park, intenčný list k dohode o spolupráci.

 

Zároveň sa začal proces prípravy osobitných zmlúv a podmienok spolupráce. "Dnes je TMR spoločnosťou s rozsiahlym finančným zázemím, ktorá sa chce ďalej rozvíjať a nebojí sa ísť s investíciami do projektov, ako je zábavný park. Máme mnohoročné skúsenosti s manažovaním podobných centier a veríme marketingovej synergii medzi našimi strediskami v Poľsku, na Slovensku a v Čechách," uviedol predseda predstavenstva a výkonný riaditeľ TMR Bohuš Hlavatý. 

 

Sliezsky zábavný park pri poľskom meste Chorzów je najväčším a najstarším parkom v Poľsku. Poľský manažment parku začal v septembri minulého roka hľadať investora na modernizáciu. Konečný súhlas so zaangažovaním TMR do modernizácie zábavného parku vydá Sliezske vojvodstvo. 

 

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a. s. pôsobí v oblasti cestovného ruchu v strednej a východnej Európe. Firma sama alebo prostredníctvom dcérskych spoločností vlastní a prevádzkuje lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Do konca roka 2013 preinvestovala do rozvoja a modernizácie stredísk takmer 190 mil. eur. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies