Spoločnosť Samsung predstavuje koncept nových skladacích telefónov

NETKY.SK • 19 Máj 2021, 08:00 • 2 min
Spoločnosť Samsung predstavuje koncept nových skladacích telefónov

Spoločnosť Samsung predstavila koncept svojho nového skladacieho telefónu, ktorý vyzerá naozaj veľmi pôsobivo. Čo poviete?

slovakia

left justify in out

Samsung Display predviedol S-Foldable, ktorý má dva sklopné body a dokáže sa zmeniť za pár sekúnd z tabletu slušnej veľkosti na niečo, čo sa vám ľahko zmestí do vrecka. Ak je displej telefónu úplne rozložený, môže merať až 7,2 palca a nie je príliš odlišný od displeja Galaxy Z Fold 2 od spoločnosti Samsung, až na to, že má rozdielny obal.

 

img

 

"S-Foldable, ktorý spoločnosť Samsung Display predviedla, je produktom, ktorý dokáže potvrdiť najlepšiu technológiu OLED na svete, a je produktom, ktorý sa dá sklopiť dvakrát, a to dovnútra aj zvonku. Keď je obrazovka otvorená na maximum, má veľkosť 7,2 palca a jedná sa o koncept, ktorý je možné použiť ako smartphone, keď je dvakrát zložený. Naopak, keď je úplne otvorený, má využitie, ako tablet,"  uviedla spoločnosť vo svojom vyhlásení.

 

 

Klebety o tom, že spoločnosť Samsung vytvorí telefón s dvojitým skladaním, sa šírili už mesiace, nakoľko spoločnosť požiadala o radu patentov pokrývajúcich tieto technológie. Aj keď skladacie telefóny nie sú žiadnou novinkou, išlo by o prvý skladací model, takéhoto druhu.

 

Zdá sa, že Samsung má so svojimi skladacími zariadeniami veľké plány. Spoločnosť Nikkei Asia uviedla, že spoločnosť dúfa, že predá toľko skladacích smartfónov, koľko urobila Galaxy Note. Generálny riaditeľ spoločnosti Koh Dong-jin zodpovedný za mobilnú divíziu spoločnosti Samsung ešte v marci uviedol, že vyvíjajú maximálne úsilie na zvýšenie výroby skladacích smartfónov. "U skladacích telefónov záleží na displeji najviac. Vyriešili sme značné časti problémov so zabezpečením dodávok displeja, a stále nemôžeme vyrobiť toľko skladacích telefónov, ako iných smartfónov,“ dodali. Zatiaľ je telefón iba vo fáze konceptu, čo znamená, že zatiaľ vôbec nevedno, kedy bude k dispozícii na trhu.

 

Mohlo by vás zaujímať: Tento muž mal neuveriteľné šťastie! Prežil pád obrovského stromu na auto, v ktorom sedel



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies