Spoločnosť PricewaterhouseCoopers sa ospravedlnila za chybu pri vyhlasovaní Oscarov

NETKY.SK • 27 Február 2017, 10:26 • 2 min
Spoločnosť PricewaterhouseCoopers sa ospravedlnila za chybu pri vyhlasovaní Oscarov

LOS ANGELES - Spoločnosť PricewaterhouseCoopers sa ospravedlnila za chybu pri vyhlásení víťaza Oscara v kategórii Najlepší film.

slovakia

left justify in out

"Úprimne sa ospravedlňujeme tvorcom filmov Moonlight a La La Land, Warrenovi Beattymu, Faye Dunaway a divákom Oscarov za chybu, ktorá sa stala pri vyhlasovaní kategórie Najlepší film. Prezentujúci dostali omylom obálku s nesprávnou kategóriou, čo sme napravili hneď, ako sme na to prišli. V súčasnosti vyšetrujeme, ako sa to mohlo stať a veľmi nás mrzí, že k tomu došlo. Vážime si s akou eleganciou túto situáciu zvládli nominovaní, Akadémia, ABC a Jimmy Kimmel," uviedla v oficiálnom vyhlásení spoločnosť, ktorá je od roku 1934 zodpovedná za spočítanie hlasov a zabezpečenie utajenia víťazov.

 



Cenu pre najlepší film dostala v noci na dnes dráma Moonlight. Tú však za víťaza vyhlásili až po upozornení tvorcov La La Landu, ktorí už na pódiu ďakovali za svoj triumf. Nesprávneho víťaza vyhlásili Warren Beatty a Faye Dunaway, ktorí podľa Beattyho dostali do rúk nesprávnu obálku. "Nebol to vtip," zdôraznil 79-ročný herec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies