Spoločnosť Niki, dcéra Air Berlin, chce lietať z Bratislavy

NETKY.SK • 26 November 2014, 13:23 • 2 min
Spoločnosť Niki, dcéra Air Berlin, chce lietať z Bratislavy

BRATISLAVA - Letecká spoločnosť Niki, rakúska dcéra Air Berlin, podľa správ médií v Rakúsku uvažuje o odletoch do niektorých európskych destinácií z bratislavského letiska. Agentúra APA sa odvoláva na portál Austrian Aviation Net.

slovakia

left justify in out

Z Bratislavy by mala spoločnosť Niki lietať do Bruselu, Kodane, Moskvy či Frankfurtu nad Mohanom. Pevne vraj ešte nie je dohodnuté nič, ale v zákulisí sa činnosti intenzívne plánujú. Vedenie materskej spoločnosti v Berlíne sa k dopytu odmietlo vyjadriť, bratislavské letisko upozornilo, že sa na 4. decembra pripravuje tlačová konferencia. 

 

Lietadlá Niki by mali začať lietať z Bratislavy od apríla 2015. Hovorca Air Berlin Aage Dünhaupt pre portál povedal, že slovenský trh je v zásade veľmi zaujímavý.

 

Niki Lauda založil svoju nízkonákladovú leteckú spoločnosť pred desiatimi rokmi. Pred časom ju však predal nemeckej spoločnosti Air Berlin. V minulosti v dôsledku zavedenia dane na cestovné lístky v Rakúsku Lauda pohrozil, že lety presunie z Viedne na Slovensko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies