Spoločnosť NEO oznámila novinky, cena vzrástla o 15 percent

NETKY.SK • 20 November 2017, 10:00 • 2 min
Spoločnosť NEO oznámila novinky, cena vzrástla o 15 percent

PEKING - Blockchain spoločnosť NEO má za sebou veľkolepý víkend. Spoločnosť urobila niekoľko dôležitých oznámení, ktoré viedli k výraznému cenovému rastu. Niekoľko z nich NEO plánuje ešte na tento týždeň.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jedným z oznámení bol že NEO sa odteraz dá používať na platforme Ontology, čo je nová distribuovaná sieť spoločnosti Onchain. NEO ponúka flexibilitu programovania a funkcie založené na aktívach sú základnými komponentmi nového systému. Táto správa posunula cenu kryptomeny o viac ako 15 percent.

 

img

 

Nepodložené tvrdenia alebo pravda?

Napriek oznámeniu a následnému nárastu cien, NEO čelilo relatívne tvrdej kritike, najmä pokiaľ ide o jeho centralizované uzly. Na GitHube sa objavil článok, ktorý poukázal na najmenej šesť dôvodov, prečo NEO nie je dobrou investíciou pred víkendom.

V článku "Upozornenie pre investorov" sa píše o množstve "varovných signálov", na čo však NEO insider Malcolm Lerider odpovedal, že celý príspevok sa zakladá na nepodložených tvrdeniach, strachu, neistote a pochybnostiach.

 

img

 

Ako sa vraví, čas ukáže, kde je pravda, bez ohľadu na rôzne on-line diskusie. Ak sú varovania o NEO pravdivé, tak sa to čoskoro prejaví. Ak je však platforma naozaj taká mohutná ako vyzerá, tak aktuálna cena môže byť veľmi výhodná na investovanie do budúcich výnosov.

NEO plánuje zverejniť ďalší oznam po víkende, čo však už môže, ale nemusí byť ocenené trhom. V čase písania článku (20.11.2017 04:10) sa NEO obchoduje na úrovni 42,40 USD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies