Spoločnosť Bourbon Automotive Plastics rozširuje výrobné priestory v Čabe, zamestná ďalších 21 ľudí

NETKY.SK • 16 Máj 2017, 13:01 • 2 min
Spoločnosť Bourbon Automotive Plastics rozširuje výrobné priestory v Čabe, zamestná ďalších 21 ľudí

ČAB – Spoločnosť Bourbon Automotive Plastics Nitra, s.r.o., plánuje rozšíriť svoje výrobné a skladové priestory v priemyselnom areáli v obci Čab v okrese Nitra.

slovakia

left justify in out

Výstavba by sa mala začať v septembri tohto roka a trvať by mala šesť mesiacov. Predpokladané investičné náklady vyčíslil investor na 4 milióny eur. Vo firme zaoberajúcou sa výrobou plastových dielov pre automobilový priemysel pracuje v súčasnosti 429 zamestnancov, po rozšírení plánuje firma vytvoriť ďalších 21 nových pracovných miest.

 

Podľa projektovej dokumentácie plánuje Bourbon Automotive Plastics rozšíriť v Čabe sklad plastových dielcov a lisovňu plastov. Dve nové haly budú pristavané k jestvujúcej výrobnej a skladovej hale C. Pozemky pre výstavbu sú vo vlastníctve investora.

 

Súčasná výrobná plocha 10.822 metrov štvorcových sa po výstavbe haly rozšíri o 866 m2, existujúce skladové priestory 7709 m2 sa rozšíria o 3322 m2. V areáli firmy pribudne aj nové parkovisko, vďaka ktorému sa zdvojnásobí súčasná kapacita 93 stojísk. Rozšírenie výrobnej haly na lisovanie plastov a skladovej haly vyplýva podľa investora z požiadaviek trhu na navýšenie výrobnej kapacity závodu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona