Splniť nezištné priania ľudí pre svojich najbližších aj tento rok pred pomôže projekt Želaj si spolu s mestom

NETKY.SK • 12 Október 2014, 13:06 • 2 min
Splniť nezištné priania ľudí pre svojich najbližších aj tento rok pred pomôže projekt Želaj si spolu s mestom

BRATISLAVA - Splniť nezištné priania ľudí pre svojich najbližších aj tento rok pred Vianocami pomôže projekt Želaj si spolu s mestom. V Bratislave odštartoval už štvrtý ročník dobročinného projektu, návrhy na priania pre svojich blízkych môžu ľudia posielať do 14. novembra.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informoval riaditeľ kancelárie primátora Ľubomír Andrassy. Cieľom projektu je splniť aspoň časť želaní, ktoré smerujú k iným, k ľuďom, ktorým chce splniť vianočné želanie jeho najbližší, súrodenec, rodič, starý rodič alebo kamarát. Nejde teda o projekt, ktorý pomáha plniť osobné sny, ale napĺňať želania iným.

 

Dobročinná akcia Želaj si spolu s mestom je súčasťou celomestského projektu Vianoce v meste. "Organizátori projektu chcú obdarovať ľudí, ktorí z rôznych sociálnych, finančných i zdravotných dôvodov nemôžu dnes splniť i tie najjednoduchšie priania najbližších," povedal o myšlienke projektu Andrassy. Vianočné želania môžu posielať všetci Bratislavčania, ktorým má projekt pomôcť urobiť radosť iným. Návrhy na plnenie želaní môžu ľudia posielať do polovice novembra poštou na adresu Primaciálne námestie 1, kancelária primátora, 814 99 Bratislava alebo e-mailom na zelajsi@bratislava.sk. Návrhy na vianočné želania pre blízkych môžu ľudia priniesť aj osobne do kancelárie Front Office v budove magistrátu na Primaciálnom námestí v Bratislave. Prihláška musí obsahovať meno navrhovateľa aj meno a kontakt na osobu, ktorej chce darca splniť vianočné želanie. V návrhu musí darca zdôvodniť, prečo by práve jeho návrh mal patriť medzi tie, ktoré budú splnené.

 

Vianočné želania budú vyhodnotené týždeň pred Štedrým dňom na Koncerte Vianočných želaní v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca. Na koncerte vystúpia žiaci umeleckých škôl, centier voľného času i hendikepované deti. Pozvanie na benefičnú akciu dostanú aj všetci tí, ktorým mesto spolu s partnermi projektu splní vianočné priania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies