Spln Mesiaca pôsobí na každé znamenie inak

NETKY.SK • 8 September 2017, 09:44 • 2 min
Spln Mesiaca pôsobí na každé znamenie inak

BRATISLAVA - Spln je fáza Mesiaca, kedy je Slnkom osvetlená celá privrátená strana k Zemi. V splne je Mesiac na opačnej strane od Zeme ako Slnko, čo nastáva v čase, keď má nový Mesiac 14,8 dní. Mesačný disk je tak pre pozorovateľa na Zemi úplne osvetlený.

slovakia

left justify in out

Niektorí ľudia hovoria, že keď je spln nemôžu sa poriadne vyspať a ak zaspia ich spánok je veľmi nekľudný. Vedeli ste však, že Mesiac pôsobí na ľudí aj podľa toho aké majú znamenie?

 

Baran

Barani sú počas úplnku podráždenejší, druhých poučujú, hádajú sa a môžu byť aj agresívny. Do všetkého sa vrhajú bez rozmyslu, sú netrpezliví. Vyvarovať by sa preto mali zásadným rozhodnutiam.


Býk

Býci pociťujú celkovú nespokojnosť, často aj zle spia. Chýba im tolerancia, sú neznášanliví a tvrdohlaví. Majú sklon ostatných ľudí využívať, bývajú pohodlní a leniví.

 

Blíženci

Blíženec je pri tejto lunárnej fáze dosť nevyspytateľný a nespoľahlivý. Má "vrtochy", nemôže vydržať na jednom mieste. Robí niekoľko vecí naraz, nie je ale schopný ich dokončiť.

 

Rak

Raci sú počas splnu nervózni, precitlivelí a ustaraní. Potrebujú mať istotu, horšie znášajú zmeny, manipulujú s druhými ľuďmi a citovo ich vydierajú. Niekedy zatúžia po tom, čo majú iní, závidia im.

 

Lev

Lev prehnane míňa peniaze aby oslnil ostatných, je extravagantný. Do všetkého sa pletie, nerád sa prisôsobuje. Používa okázalé gestá, je domýšľavý, mnohé veci dramatizuje.

 

obrazok

 

Panna

Panny sú počas splnu vzťahovačné a urážlivé, nevedia odpúšťať. Rozprávajú druhým do života, chýba im tolerancia, každého musia skritizovať. Majú pesimistickú náladu a všetko vidia čierne.

 

Váhy

Váhy pri tetjto mesačnej fáze zle nesú akékoľvek konflikty. Sú nerozhodné a starostlivo zvažujú rôzne možnosti, nechcú sa s nikým rozhádať. O všetkom pochybujú, potrebujú počuť rady iných.

 

Škorpión

Škorpión je počas splnu podozrievavý, nedôverčivý a viac zraniteľný. Stráca súdnosť aj zábrany, chce mať všetko pod kontrolou. Sexuálne pudy a emócie sú na vzostupe, taktné chovanie sa vytráca.

 

Strelec 

Strelci majú tendenciu všetko zveličovať. Prahnú po dobrodružstvách a nových zážitkoch, nudia sa Bývajú ľahkomyselní a povrchní, neznesú obmedzovanie.

 

Kozorožec

Kozorožec zažíva pri úplnku nepríjemné pocity, voči druhým je bezohľadní. Moralizuje, chce aby ostatní prevzali jeho názory. Veci berie moc vážne, vracia sa do minulosti, nevie sa uvoľniť.

 

Vodnár

Vodnári sú pri tejto lunárnej fáze nevypočitateľní. Svojim chovaním môžu ľahko šokovať, nezriedka iných ľudí privádzajú do rozpakov. Kladú im zvláštne otázky a ich odpovede potom upravujú.

 

Ryby

Ryby sú počas splnu sebaľútosní a depresívni, ich rozpoloženie sa stále mení. Utekajú do sveta fantázie, majú zosilnenú predstavivosť. Mnohí jedinci hľadajú niečo, čo im pomôže uniknúť realite.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies