Spišskú Novú Ves posilnil reprezentant Lošonský

NETKY.SK • 18 September 2018, 13:41 • 2 min
Spišskú Novú Ves posilnil reprezentant Lošonský

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Slovenský basketbalový reprezentant Pavol Lošonský bude od novej sezóny pôsobiť v BK 04 AC LB Spišská Nová Ves. Tridsaťročný univerzál podpísal s vedením klubu otvorený kontrakt.

slovakia

left justify in out

 

"Zmluvu som podpísal do konca kalendárneho roka. V prípade ponuky zo zahraničia môžem odísť kedykoľvek bez nároku na odstupné. Ak by o mňa počas tohto obdobia prejavil záujem slovenský tím, v zmluve mám tzv. buy-out klauzulu, ktorá je však zanedbateľná. Zatiaľ chcem byť v tréningovom procese a pomôcť Spišiakom ako sa len bude dať," povedal podľa portálu basketliga.sk Lošonský, ktorý sa tak vracia do klubu, v ktorom v sezóne 2011/2012 odštartoval svoju profesionálnu kariéru.

Spokojnosť s novou posilou vyjadril aj tréner George Bitzanis. "Lošonský má za sebou výborné sezóny v rôznych ligách, ako aj v národnom tíme. Prinesie do tímu kvalitu a tak prepotrebné skúsenosti. Môže hrať na pozícii 4 a 5, čo je pre nás veľkým prínosom. Trénuje s tímom už 15 dní a dokázal absorbovať a pochopiť našu filozofiu. Chcem poďakovať manažmentu za energiu, ktorú vynaložili, aby podpísali hráča takýchto kvalít."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies