Spišská Belá získala dotáciu od SFZ na štadión

NETKY.SK • 16 August 2017, 09:57 • 2 min
Spišská Belá  získala dotáciu od SFZ na štadión

POPRAD – Niektoré stavebné práce na futbalovom štadióne dokončí mesto Spišská Belá vďaka finančnému príspevku 20-tisíc eur zo Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

slovakia

left justify in out

"Náklady projektu sú odhadované na 28-tisíc eur, z toho povinné spolufinancovanie z rozpočtu mesta je 25 percent, teda sedemtisíc eur. V rámci projektu sa dokončí chýbajúce plechové oplotenie okolo štadióna v rovnakom prevedení ako je oplotenie pred parkoviskom a tiež sa upraví aj povrch na futbalovej tribúne," informoval primátor mesta Štefan Bieľak. Práce by mali byť podľa jeho slov hotové ešte do konca tohto roka.

Mesto Spišská Belá uspelo v rámci projektu SFZ s názvom „Podpora rekonštrukcie a výstavby futbalovej infraštruktúry”. Samospráva síce žiadala o príspevok 21-tisíc eur, nakoniec však získala o tisícku menej. Vďaka dotácii podľa primátora uskutoční práce, ktoré sa nestihli pri výstavbe štadióna v roku 2012. Slovenský futbalový zväz získal finančnú podporu na základe rozhodnutia vlády SR zo štátneho rozpočtu na modernizáciu futbalovej infraštruktúry na celom Slovensku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies