Spisovateľka Andrea Coddington strávi po rokoch prvé Vianoce na Slovensku

NETKY.SK • 22 December 2014, 15:47 • 2 min
Spisovateľka Andrea Coddington strávi po rokoch prvé Vianoce na Slovensku

BRATISLAVA - Slovenská spisovateľka Andrea Coddington bude Vianoce po rokoch tráviť na rodnom Slovensku.

slovakia

left justify in out

„Budú to síce tretie Vianoce od môjho presťahovania sa z New Yorku, no i napriek tomu som prvé strávila ešte tam a minulý rok som bola na Vianoce v Dubaji, kde žije moja sestra, čiže toto budú prvé Vianoce, ktoré strávim naozaj doma a nič iné ani nechcem, len byť doma,“ povedala rodáčka z Radošiny v rozhovore pre agentúru SITA. „Chcem mať môj malý stromček v mojom malom byte a byť s mojimi malými deťmi za mojim vlastným malým stolom a tešiť sa z toho, že sme,“ priblížila svoje vianočné plány.

 

Známa autorka zároveň prezradila, že rada nakupuje darčeky. Zvyčajne si ich podľa vlastných slov zadováži už vo veľkom predstihu. „Ja som hrozný syseľ, naozaj mám doma všetko do foroty. Neviem si predstaviť, že by u mňa došiel toaletný papier,“ zasmiala sa. „Takže vianočný zhon a nejaká nervozita, to si nemyslím, že sa ma dotkne. Kebyže sú Vianoce v októbri, fakt už mám darčeky, mám to obhospodárené,“ podotkla. „Momentálne sa teším, že pôjdeme niekam na Slovensko lyžovať za snehom a budeme doma,“ dodala brunetka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona