Spišiaci po 15 rokoch bodovali v druhej futbalovej lige

NETKY.SK • 10 August 2015, 09:32 • 2 min
Spišiaci po 15 rokoch bodovali v druhej futbalovej lige

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Futbalový klub FK Spišská Nová Ves si po pätnástich rokoch odkrútil domácu premiéru v druhej najvyššej slovenskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Nebola síce víťazná, ale aj remíza s Partizánom Bardejov 1:1 sa ráta. Najmä po tom, čo v závere prvého polčasu hosťujúci Szymon Gruca otvoril skóre. Bod pre druholigového nováčika zabezpečil v 63. min Karol Sedláček. Cestu na štadión si napriek neznesiteľným horúčavám našlo 1118 fanúšikov.

 

"Naším hlavným cieľom je hrať pre ľudí. Preto som nesmierne rád, že si nás prišlo pozrieť toľko divákov. Toto ma veľmi teší. Škoda nešťastného gólu do šatne. V druhom polčase moji zverenci ukázali charakter a obrovskú snahu neprehrať pred takou výbornou diváckou kulisou," citoval Korzár trénera Spišiakov Branislava Ondáša. FK patrí po dvoch kolách 9. priečka s jedným bodom a skóre 1:4, najbližšie sa predstaví 16. augusta na trávniku favorizovaného FC VSS Košice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona