Spis o údajnom tunelovaní vo VSS už dostal prokurátor

NETKY.SK • 20 Máj 2013, 16:19 • 2 min
Spis o údajnom tunelovaní vo VSS už dostal prokurátor

BRATISLAVA - Materiál o údajnom tunelovaní Vojenskej spravodajskej služby už má prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry.

slovakia

left justify in out

"Špeciálny prokurátor pridelil dnes vec prokurátorovi Úradu špeciálnej prokuratúry," uviedla hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Andrea Predajňová. Viac informácií nemôžu podľa jej slov poskytnúť, keďže spisový materiál obsahuje informácie o činnosti Vojenského spravodajstva, ktoré môžu podliehať stupňu utajenia.

Materiál dostal anonymne denník Sme, minulý týždeň ho odovzdali na prokuratúru. V spise sa podľa Sme hovorí o tom, že dvaja šéfovia tajných vojenských služieb postupovali ako organizovaná skupina a s peniazmi a majetkom tajných služieb narábali tak, aby z toho mali osobný prospech oni alebo tretie osoby. Dokument má 134 listov a zrejme vychádza z vnútorného vyšetrovania vo vojenskej rozviedke, ktoré sa rozbehlo, keď ministerstvo obrany viedol Ľubomír Galko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies