Spilar sa nedohodol s majstrovskými Košicami, zmení pôsobisko

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 12:16 • 2 min
Spilar sa nedohodol s majstrovskými Košicami, zmení pôsobisko

KOŠICE - Hokejové Košice vyrazia za obhajobou majstrovského titulu v Tipsport extralige bez svojho najproduktívnejšieho hráča. Útočník Gabriel Spilar sa totiž s klubom nedohodol na predĺžení zmluvy a bude si hľadať nové pôsobisko.

slovakia

left justify in out

"Vedenie chcelo, aby som zostal, ja tiež, ale nedohodli sme sa. Veci sa nedajú stavať čisto na tom, kde má človek zázemie. Takto to však v športe chodí a asi to tak malo byť," uviedol pre denník Korzár 34-ročný ľavý krídelník (nar. 15. decembra 1980). Košický rodák nazbieral v 61 dueloch uplynulého ročníka 24 gólov a 33 asistencií, vyhlásili ho za najužitočnejšieho hráča play-off. V klube končí po štyroch sezónach, nevylúčil však, že sa ešte niekedy vráti. "Uvidíme, čo prinesie budúcnosť. Možno to bude lepšie, možno horšie. S Košicami sme sa rozišli v dobrom a ja som vďačný za tie roky, ktoré som tu strávil," dodal Spilar.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies