Spievajúca mníška zvíťazila v televíznej súťaži Hlas Talianska!

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 10:44 • 2 min
Spievajúca mníška zvíťazila v televíznej súťaži Hlas Talianska!

RÍM - Dvadsaťpäťročná mníška zo Sicílie, Cristina Scuccia, ktorá sa stala medzinárodnou senzáciou, bola dnes vyhlásená za víťazku obľúbenej televíznej talentovej súťaže Hlas Talianska. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Mníška šokovala koučov súťaže aj divákov v marci, keď sa objavila v programe v rehoľnom šate a zaspievala bravúrne pieseň Alicie Keys No One. Video z jej vystúpenia zaujalo na YouTube a pomohlo Scucciovej minulý mesiac k článku na titulnej stránke denníka New York Times.
      

"Posledné poďakovanie, jednoznačne to najdôležitejšie, ide tomu, kto je tam hore," uviedla po svojom víťazstve. A pred zaplnenou sálou televízneho štúdia odriekala ďakovnú modlitbu.
      

Ako víťazka dostala ponuku na zmluvu s nahrávacou spoločnosťou Universal. Už počas týždňa sa však nechala počuť, že o tom, či sa vydá na dráhu v šoubiznise, rozhodnú jej predstavení.
      

"Budem veľmi šťastná, aj keď sa vrátim k spievaniu s deťmi v kostoloch," uviedla. Po svojom prvom vystúpení v programe vyhlásila, že jej účasť v talentovej súťaži je iba iný spôsob šírenia evanjelia. A zavtipkovala, že "rozhodne" očakáva telefonát od pápeža Františka.
      

To sa zatiaľ nestalo, ale vatikánsky predstaviteľ pre kultúrne záležitosti, kardinál Gianfranco Ravasi, nepriamo schválil talentovú súťaž Hlas Talianska.
      

Vo štvrtok večer na Twitteri citoval krédo krédo rímskeho autora zo 6. storočia: Ak spáchame nespravodlivosť, boh nás nechá bez hudby (Cassiodorus).

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies