Spielbergove deti sa upísali rapperovi Jay-z!

NETKY.SK • 9 Október 2013, 10:01 • 2 min
Spielbergove deti sa upísali rapperovi Jay-z!

LOS ANGELES - Americká hudobná formácia Wardell, ktorú tvoria dve deti slávneho režiséra Stevena Spielberga Sasha a Theo, sa upísala labelu Roc Nation rappera Jay Z.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná Sasha má v dvojčlennej kapele na starosti spev, zatiaľ čo jej 25-ročný adoptívny brat Theo, ktorý ovláda hru na gitaru, bicie a klavír, sa stará o inštrumentálnu zložku ich tvorby. "Sasha a Theo sú brat a sestra. Tá nenútenosť a nežnosť dodáva ich hudbe teplo, pohodlie a ľahkosť, ktoré sú výsledkom ich výchovy," napísala na svojej webstránke spoločnosť Roc Nation.

Pred niekoľkými mesiacmi prezradil Theo v rozhovore pre magazín Teen Vogue, že ho k hudbe priviedli The Strokes a ich album Is This It (2001). Pre jeho sestru boli zase inšpiráciou štúdiovky Stripped (2002) od Christiny Aguilery a Pearl (1971) od Janis Joplin. Spolupráca je vraj pre súrodencov veselá, za čo môže aj množstvo interných vtipov, ktoré si vymieňajú. Dvojica v lete vydala debutovú nahrávku s názvom Brother/Sister. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies