Spice Girls sa možno znova stretnú, naznačila Mel B

NETKY.SK • 27 December 2015, 13:21 • 2 min
Spice Girls sa možno znova stretnú, naznačila Mel B

LONDÝN - Britská speváčka Mel B naznačila, že sa členky už nefungujúcej skupiny Spice Girls možno znova stretnú pri príležitosti 20. výročia ich debutového albumu.

slovakia

left justify in out

"Myslím, že ja som tá, čo vynáša všetky fámy von," vyjadrila sa 40-ročná interpretka o možnom návrate formácie v televíznej šou Alan Carr New Year's Specstacular. "Ale vážne, tento rok bude naše 20. výročie a bolo by neslušné, ak by sme to neoslávili, tak dúfam, že sa čoskoro niečo udeje," dodala. Keď sa jej herec Greg Davies, ktorý bol jedným z hostí, spýtal, čo by to niečo mohlo byť, hudobníčka podotkla, že to zatiaľ nemôže povedať.


O možnom reunion skupiny sa hovorilo už v septembri, keď Geri Halliwell potvrdila, že sa o tom formácia už bavila. V októbri zase Alan McLean z americkej skupiny Backstreet Boys naznačil, že by so Spice Girls mohli absolvovať turné. Či sa dá skupina znova dohromady, zatiaľ nie je oficiálne potvrdené.


Melanie Brown, známa aj ako Mel B či Scary Spice sa preslávila v dievčenskej skupine Spice Girls. Formácia vydala tri štúdiové albumy - Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Jej členky, ktorými okrem Brown boli aj "Posh Spice" Victoria Beckham, "Baby Spice" Emma Bunton, "Sporty Spice" Melanie Chisholm (Mel C) a "Ginger Spice" Geri Halliwell si však po veľkom úspechu dali v roku 2000 pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné a predstavili sa spolu aj na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012. Brown vydala prvú sólovú nahrávku Hot v roku 2000, pochádza z nej napríklad singel I Want You Back (feat. Missy Elliott). Druhý a zatiaľ posledný sólový album L.A. State of Mind uviedla na trh v roku 2005.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies