Spiaceho Američana zabudli v zamknutom lietadle a v tme!

NETKY.SK • 10 December 2013, 10:26 • 2 min
Spiaceho Američana zabudli v zamknutom lietadle a v tme!

HOUSTON - Američan, ktorý zaspal počas letu z Louisiany do Los Angeles, bol, keď sa zobudil, zamknutý sám v tmavom, prázdnom lietadle na letisku v Houstone.

slovakia

left justify in out

Tom Wagner, ktorého citovala agentúra Associated Press, povedal, že mal v piatok prestúpiť na Medzikontinentálnom letisku Georga Busha na ďalší let. Avšak nik z posádky lietadla, ktorým letel z Louisiany, si pred odchodom z lietadla nevšimol, že spí pri okne v zadnej časti stroja.

Muž zatelefonoval svojej priateľke, ktorá požiadala leteckú spoločnosť, aby ho išli zachrániť. 

Regionálna letecká spoločnosť ExpressJet, ktorá prevádzkuje lety v spolupráci s United Airlines, sa v sobotu za incident ospravedlnila. Jej posádka tvrdí, že lietadlo pred opustením skontrolovala. Cestujúceho odškodnili poukážkou na let v hodnote 250 dolárov, ubytovali ho cez noc v hoteli a v sobotu ho dopravili do cieľa jeho cesty v Kalifornii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona