Spevákovi z Limp Bizkit zakázali vstup do Ukrajiny, má predstavovať hrozbu

NETKY.SK • 22 December 2015, 15:30 • 2 min
Spevákovi z Limp Bizkit zakázali vstup do Ukrajiny, má predstavovať hrozbu

KYJEV - Ukrajinská bezpečnostná služba zamedzila americkému hudobníkovi a režisérovi Fredovi Durstovi vstup do krajiny na päť rokov. Informovali o tom tamojšie médiá vrátane portálu Apostrof, ktorý uviedol, že podľa inštitúcie predstavuje 45-ročný hudobník bezpečnostnú hrozbu.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie zo strany bezpečnostnej služby mohlo vzniknúť na základe nedávnych vyjadrení interpreta. Durst totiž neskrýval svoju náklonnosť k Ruskej federácii tvrdiac, že sa od manželky začal učiť po rusky a rád by na území Krymu nakrúcal ruské seriály. Frontman kapely Limp Bizkit tiež nedávno vyhlásil, že by sa chcel na polostrov presťahovať a postaviť si tam dom. V septembri zas pre ruskú tlačovú agentúru Sputnik prezradil, že by rád získal ruský pas.


William Frederick "Fred" Durst je známy predovšetkým vďaka spomínanej nu metalovej skupine Limp Bizkit. Kapela vznikla v roku 1994 a na konte má zatiaľ šesť štúdiových albumov a množstvo hitov, ako napríklad Take A Look Around, Rollin', Boiler či My Way. Skupina nahrala aj niekoľko coververzií - Faith od Georgea Michaela, Behind Blue Eyes od The Who alebo Bittersweet Home od už nefungujúcej britskej kapely The Verve. Fred Durst sa venuje aj filmovej tvorbe. Ako herec sa predstavil v niekoľkých snímkach, medzi zrejme najznámejšie patria komédie Zoolander (2001) a Buď cool (2005). Podieľal sa aj na réžii snímok Študent Charlie Banks (2007) a The Longshots (2008). Za prvú spomenutú snímku získal na medzinárodnom filmovom festivale Tribeca ocenenie Best New York Narrative. V roku 2012 sa oženil s umeleckou maskérkou krymského pôvodu Kseniyou Beryazinou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies