Speváka z kapely Lamb of God na ulici v Dubline dobili tínedžeri

NETKY.SK • 11 November 2015, 16:25 • 2 min
Speváka z kapely Lamb of God na ulici v Dubline dobili tínedžeri

DUBLIN - Speváka americkej heavymetalovej kapely Lamb of God napadli na ulici v írskom Dubline. Randy Blythe informoval o incidente prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnil fotografiu mosta Samuela Becketta.

slovakia

left justify in out

Spevák uviedol, že krátko po tom, ako v rámci prechádzky po meste odfotil okolo polnoci spomínaný záber, ho v slepej uličke napadlo päť alebo šesť tínedžerov vo veku približne od 16 do 18 rokov. Keď sa snažil dostať na frekventovanú ulicu, jeden z nich ho zozadu udrel niečím po hlave, pričom podľa speváka mohlo ísť o tyč. Mladíkov následne odohnal taxikár. Muzikant tiež napísal, že prišiel o dioptrické okuliare, čiapku a elektronickú cigaretu, poranil si lakeť a bolela ho hlava. "Nechceli ma okradnúť, chceli len niekomu ublížiť, nebolo to nič osobné. Veľmi ma to zarmútilo. Dublin, stále ťa mám rád a nebojím sa sem vrátiť. Je to krásne mesto," napísal 44-ročný Blythe. Kapela hrala v Dubline 9. novembra v rámci turné, na ktoré vyrazila spolu s formáciou Megadeth.


Lamb of God, ktorí pochádzajú z Richmondu v štáte Virginia, pôsobia na scéne od roku 1994. Odvtedy vydali osem štúdiových nahrávok. Prvý album Burn the Priest ponúkli v apríli 1999 ešte pod názvom Burn the Priest. Ich zatiaľ posledná nahrávka sa volá VII: Sturm und Drang (2015). Súčasnú zostavu tvoria okrem speváka aj Mark Morton (gitara), Willie Adler (gitara), John Campbell (basgitara) a Chris Adler (bicie). Lamb of God majú na konte niekoľko nominácií na Grammy, koncertovali napríklad na putovnom Ozzfeste či britských podujatiach Download Festival a Sonisphere Festival. V rokoch 2008 až 2010 boli predskokanmi kapely Metallica na jej World Magnetic Tour. Na Slovensku sa ukázali 23. mája 2010, keď sa predstavili v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies