Speváčka Věra Bílá sa bude musieť presťahovať do holobytu

NETKY.SK • 7 Apríl 2011, 07:14 • 2 min
Speváčka Věra Bílá sa bude musieť presťahovať do holobytu

Speváčka Věra Bílá sa bude musieť presťahovať do holobytu

slovakia

left justify in out

img

Závislosť na hracích automatoch a s tým spojené dlhy spôsobili, že kedysi slávna česká rómska speváčka Věra Bílá sa bude musieť presťahovať do holobytu –skromného obydlia s jednou miestnosťou, bez teplej vody, kuchyne a ústredného kúrenia.
      O svojráznom "darčeku" k 56. narodeninám speváčky rozhodlo tento týždeň zastupiteľstvo českého mesta Rokycany.
      Kvôli dlhom za nájomné a služby dostala Věra Bílá výpoveď z bytu dokonca už vlani. Ako pre server novinky.cz spresnila zástupkyňa starostu mesta Rokycany Marie Hlávková, speváčka mohla dlhy doplatiť a vysťahovaniu sa vyhnúť, ale premeškala všetky lehoty. Radnica núkala speváčke dokonca aj iné, menšie byty, ale podmienkou bolo, že všetky dlhy zaplatí.
      "(Výpoveď) je platná. Už vypršali všetky lehoty. Pokiaľ sa odmietne vysťahovať, podáme na súd žalobu o vypratanie bytu. Správali sme sa k nej nadštandardne, ale teraz už voči nej postupujeme ako k voči akémukoľvek inému nájomníkovi," konštatovala Hlávková.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies