Speváka Miguela zatkli: Šoféroval opitý!

NETKY.SK • 16 August 2013, 15:44 • 2 min
Speváka Miguela zatkli: Šoféroval opitý!

LOS ANGELES - Amerického r'n'b speváka Miguela zatkli vo štvrtok v Los Angeles po tom, čo šoféroval pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Policajt ho zastavil pôvodne z dôvodu prekročenia povolenej rýchlosti a pre tmavé okná, no následne zacítil z auta alkohol. Miguel sa preto musel podrobiť dychovej skúške, ktorá preukázala, že spevák pred jazdou vypil viac, než je v Kalifornii povolené. Preto skončil za mrežami, odkiaľ ho prepustili o niekoľko hodín neskôr, keď zaplatil kauciu 5000 dolárov (v prepočte približne 3750 eur). V septembri sa bude musieť dostaviť pred súd.

Dvadsaťsedemročný Miguel, celým menom Miguel Jontel Pimentel, je rodákom z Los Angeles. Svoj debutový album All I Want Is You vydal v roku 2010, no pre slabý marketing sa úspech dostavil až o rok neskôr. Tento scenár sa ale nezopakoval pri jeho druhej štúdiovke Kaleidoscope Dream (2012), z ktorej sa už počas prvého týždňa v USA predalo 71-tisíc kusov. Najúspešnejšou skladbou z albumu je Adorn, za ktorú získal aj cenu Grammy v kategórii Najlepšia r'n'b skladba. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona