Speváka Louisa Tomlinsona neobžalujú z ublíženia na zdraví

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 12:32 • 2 min
Speváka Louisa Tomlinsona neobžalujú z ublíženia na zdraví

BRATISLAVA - Anglický spevák Louis Tomlinson nebude čeliť obvineniu z trestného činu ublíženia na zdraví pre marcový konflikt s paparazzom na losangeleskom letisku.

slovakia

left justify in out

"Po dôkladnom preskúmaní sa kancelária mestského prokurátora rozhodla incident riešiť prostredníctvom súdneho vypočutia. Všetky zúčastnené strany dostanú oznámenie o dátume vypočutia. Každú zo strán poučíme o spôsoboch, ako sa podobným situáciám v budúcnosti vyhnúť," vyjadril sa hovorca losangeleskej kancelárie mestského prokurátora Frank Mateljan pre týždenník Billboard. Dodal tiež, že si vyhradzujú právo vzniesť obvinenie neskôr, ak by bol dôvod podniknúť ďalšie právne kroky. 

Dvadsaťpäťročný rodák z Doncasteru sa 3. marca dostal na losangeleskom letisku do konfliktu s paparazzom, ktorý interpreta a jeho priateľku Eleanor Calder údajne s ďalšími tromi ľuďmi obťažoval pri výdaji batožiny. Spevák vraj potiahol fotografa za nohu, ten následne spadol, pričom si poranil hlavu a chrbát. Polícia Tomlinsona zatkla a nasledujúce ráno ho prepustili na kauciu.

Louis William Tomlinson sa stal známym vďaka formácii One Direction, ktorú spolu s ním pôvodne tvorili Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu opustil v marci 2015. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015).

 

Získali viac ako sto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. Ako sólový interpret má Tomlinson na konte singel Just Hold on!, na ktorom spolupracoval s americkým dídžejom a producentom Steveom Aokim.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies