Speváka kapely Puddle of Mudd zatkli za držbu drog

NETKY.SK • 30 December 2015, 12:41 • 2 min
Speváka kapely Puddle of Mudd zatkli za držbu drog

LOS ANGELES - Lídra americkej kapely Puddle of Mudd Wesa Scantlina zatkli minulý týždeň v Beverly Hills za držbu drog.

slovakia

left justify in out

Polícia našla neznámu látku počas prehliadky spevákovho auta, ktorú sa rozhodli vykonať po tom, ako zistili, že na 43-ročného rodáka z Kansas City v Missouri v minulosti vydali zatykač. Hudobníka následne zadržali a po niekoľkých hodinách prepustili na kauciu 51-tisíc dolárov.


Scantlina, ktorý je známy pre časté problémy so zákonom, zatkli tento rok po štvrtý raz, z toho dva razy za šoférovanie pod vplyvom návykových látok.


Kapela Puddle Of Mudd vznikla v roku 1991 a na konte má šesť štúdiových albumov. Zatiaľ posledný s názvom re:(disc)overed, ktorý je plný coververzií, vyšiel v auguste 2011. Najväčšie hity ako Control, Blurry či She Hates Me pochádzajú z druhej nahrávky skupiny Come Clean (2001). Formácia, ktorá získala štyri Billboard Music Awards, z tohto albumu predala vyše päť miliónov kópií. Skupina by mala vystúpiť na Topfeste, ktorý sa bude konať 1. a 2. júla na letisku v Piešťanoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies