Speváka Georgea Michaela hospitalizovali

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 10:16 • 2 min
Speváka Georgea Michaela hospitalizovali

LONDÝN - Britského speváka Georgea Michaela minulý týždeň hospitalizovali po tom, ako mu prišlo zle v jeho londýnskom dome. Vo štvrtok 22. mája privolal jeho priateľ do Highgate, kde spevák žije, rýchlu zdravotnícku pomoc.

slovakia

left justify in out

Na miesto vyrazili dve sanitky a po niekoľkých hodinách, ktoré zdravotníci strávili u 50-ročného hudobníka, ho odviezli do nemocnice. Čo bolo dôvodom Michaelových zdravotných problémov však nie je známe a hovorca situáciu odmietol komentovať. “George Michael bol v nemocnici na rutinných testoch, nie je čo viac povedať," uviedol a nevyjadril sa ani k tomu, či je hudobník stále hospitalizovaný alebo ho už prepustili. Londýnska rýchla zdravotnícka služba vo vyhlásení potvrdila, že 22. mája krátko po ôsmej hodine ráno prijali telefonát, na miesto vyslali dve sanitky a po tom, ako sa zdravotníci postarali o pacienta, previezli ho do nemocnice.

 

George Michael v minulosti prekonal viacero zdravotných ťažkostí a v roku 2011 takmer podľahol vážnemu zápalu pľúc. Vlani v máji mal autonehodu, po ktorej strávil v nemocnici niekoľko dní na pozorovaní. 

 

George Michael, pôvodným menom Georgios Kyriacos Panagiotou, sa narodil 25. júna 1963 v Londýne. Spolu s Andrewom Ridgeleyem založil v roku 1981 popové duo Wham!, ktoré sa preslávilo predovšetkým hitom Last Christmas. V roku 1987 sa Michael vydal na sólovú dráhu, pričom na konte má štúdiovky Faith (1987), Listen Without Prejudice, Vol. 1 (1990), Older (1996), Songs From The Last Century (1999), Patience (2004) a Symphonica (2014). Celosvetovo predal viac ako 100 miliónov kópií albumov. V roku 2008 ho magazín Billboard zaradil na 40. miesto rebríčka 100 najúspešnejších interpretov všetkých čias. Počas kariéry získal napríklad tri Brit Awards, štyri Ivor Novello Awards, tri American Music Awards a dve Grammy. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies