Speváka Bryana Adamsa na milánskom letisku pozitívne testovali na koronavírus

NETKY.SK • 25 November 2021, 21:33 • 2 min
Speváka Bryana Adamsa na milánskom letisku pozitívne testovali na koronavírus

MILÁNO - Speváka pricestoval do Talianska, aby predstavil kalendár Pirelli na budúci rok. Namiesto slávnostných podujatí však absolvuje karanténu.

slovakia

left justify in out

Kanadský spevák Bryan Adams mal vo štvrtok po príchode na letisko Malpensa v talianskom Miláne pozitívny test na koronavírus, informovala agentúra AP.

 

Adams do Milána pricestoval na predstavenie nového kalendára Pirelli, ktorý sám nafotil. Informáciu o pozitívnom teste zverejnil spevák na svojom účte na sociálnej sieti Instagram vrátane svojej fotografie, na ktorej bolo vidieť, ako sedí v chirurgickom rúšku v miestnosti ambulancie a čaká na spoľahlivejší PCR test na koronavírus.

 

img

 

"Som tu, práve som prišiel do Milána, a bol som už druhýkrát tento mesiac pozitívne testovaný na COVID," uviedol v príspevku. Ako dodal, smeruje do nemocnice a poďakoval sa fanúšikom za ich podporu.

 

Adams, ktorý rozbehol kariéru aj ako fotograf, nafotil kalendár Pirelli na rok 2022. Pôvodne chcel nafotiť verziu kalendára na rok 2021, bolo to však zrušené v dôsledku pandémie koronavírusu.

 

Očakávalo sa, že kanadský umelec sa osobne zúčastní na mediálnych podujatiach pri predstavení kalendára v nedeľu a v pondelok. 

 

img

 

Za normálnych okolností prebieha predstavenie kalendára spoločnosti Pirelli na slávnostnom podujatí za účasti tých, ktorí sú v ňom vyobrazení, ako aj ďalších VIP hostí. Tento rok však pre pandémiu zoznam hostí obmedzili.

 

Adams si za svoje subjekty pre kalendár s názvom  On the road vybral ďalšie hudobné talenty vrátane Iggyho Poppa, Cher, Jennifer Hudsonovej, Sweetie či St. Vincent.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona