Speváka Bruna marsa zadržali za prechovávanie kokainu

NETKY.SK • 21 September 2010, 07:27 • 2 min
Speváka Bruna marsa zadržali za prechovávanie kokainu

Speváka Bruna marsa zadržali za prechovávanie kokainu

slovakia

left justify in out

img

Amerického speváka Bruna Marsa, ktorého vlastné meno je Peter Gene Hernandez, zadržali v nedeľu ráno v Las Vegas za prechovávanie kokaínu. Zatkli ho po tom, čo do Hard Rock Hotela privolali políciu, pretože jeden z pracovníkov videl muža, neskôr identifikovaného ako Hernandez, s vrecúškom s bielym práškom. Polícia podrobila prášok analýze a dospela k záveru, že išlo o kokaín. Podľa policajnej správy sa spevák priznal, že to bola z jeho strany hlúposť a drogy vraj nikdy predtým neužíval.

Spevák a hudobník Bruno Mars vydá 5. októbra prostredníctvom vydavateľstiev Elektra Records a Atlantic Records svoj debutový album s názvom Doo-Wops & Hooligans. Prvým singlom sa stala skladba Just The Way You Are, ktorá sa v súčasnosti nachádza na tretej priečke singlového rebríčka Billboard Hot 100. O produkciu skladieb na albume sa postaralo trio The Smeezingtons, ktoré tvorí samotný Bruno Mars spoločne s Philipom Lawrenceom a Arim Levineom. Ako hostia sa na nahrávke predstavia Damian Marley, Cee Lo Green a B.o.B.

Zdroj: SITA/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona