Spevák zo skupiny Lunetic mal autonehodu. Snažil sa o záchranu života!

NETKY.SK • 17 Máj 2022, 14:18 • 2 min
Spevák zo skupiny Lunetic mal autonehodu. Snažil sa o záchranu života!

BRATISLAVA - Legendárna česká skupina vystupovala v sobotu večer na koncerte Leoša Mareša v O2 aréne. Počas cesty domov, do mesta Jablonec nad Nisou, bol Vašek Jelínek účastníkom vážnej dopravnej nehody.

slovakia

left justify in out

Prípad sa stal na diaľnici v Mladej Boleslavi, kde sa oproti sebe nachádzajú dve čerpacie stanice. Muž chcel prebehnúť cez cestu. 

 

 

„Chodec, ročník 1982, prechádzal cez diaľnicu, kde ho najprv v ľavom jazdnom pruhu zrazilo osobné vozidlo. Náraz odhodil telo do pravého jazdného pruhu, kde ho ďalšie vozidlo prešlo,“ uviedla Polícia ČR pre denník Blesk.

 

Svedok udalosti uviedol, že muž prišiel o nohu a 43-ročný interpret sa ho snažil 10 minút oživovať. Privolaní záchranári mu však už nedokázali pomôcť. 

 

img

 

Spevák sa v súčasnosti nachádza na španielskom ostrove Ibiza. „Rozprával som sa s Vaškom. Je z toho nesmierne nešťastný a odmieta o celej veci s kýmkoľvek hovoriť. Jediné, čo mi povedal, že sa veľmi snažil, aby toho pána udržal pri živote za každú cenu,“ povedal pre Blesk manažér Luneticu Zdeněk Obhlídal.

 

Prečítajte si tiež: Zomrel slávny český herec Josef Abrhám

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies