Spevák Willie Nelson uvedie na trh marihuanu vlastnej značky

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 08:17 • 2 min
Spevák Willie Nelson uvedie na trh marihuanu vlastnej značky

DALLAS - Americký country-rockový hudobník a spevák Willie Nelson (81) v pondelok vyhlásil, že hodlá uviesť na trh svoju vlastnú značku vysoko kvalitnej marihuany. Bude sa dorábať a predávať v štátoch Colorado a Washington, kde je užívanie tejto mäkkej drogy na rekreačné účely povolené. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Marihuana sa bude predávať pod značkou Willie's Reserve. Podľa spevákovho vyhlásenia tento zámer odráža jeho zmysel pre "rôzne druhy a širokú škálu vlastností danej rastliny".

 

Nelson bude pri produkcii svojej značky spolupracovať so špičkovými pestovateľmi, s ktorými chce stanoviť presné štandardy svojej marihuany. Nelson je dlhoročným stúpencom užívania tejto omamnej látky pre súkromné účely a propagátorom výhod jej dorábania. Zasadzuje sa i za zrušenie zákonov, ktoré kriminalizujú užívanie marihuany.

 

Nelsona za prechovávanie tejto drogy už aj viac ráz zatkli. V roku 1994 sa z tohto dôvodu nemohol zúčastniť na odovzdávaní cien Grammy.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona