Spevák Václav Noid Bárta a Gabriela Dvořáková čakajú prvého potomka!

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 17:42 • 2 min
Spevák Václav Noid Bárta a Gabriela Dvořáková čakajú prvého potomka!

PRAHA - Český spevák a herec Václav Noid Bárta a jeho partnerka, modelka Gabriela Dvořáková čakajú prvého potomka.

slovakia

left justify in out

Dvojica potomka plánovala a už vie, že bude mať syna, pričom 33-ročný hudobník si praje, aby chlapec dostal meno po ňom. Dieťa by malo prísť na svet koncom leta.

 

"Bábätko sme naozaj plánovali, pracovali sme na ňom intenzívne mesiac a pol a vyšlo to. Bol by som veľmi rád, aby to bol Vašek, pokračovateľ rodu, pretože môj otec je Vašek a dedko i pradedko boli tiež Vaškovia," uviedol Bárta. "U nich v rodine sú Vaškovia hudobne nadaní a on chce, aby ten náš Vašík bol muzikálny, tak si myslí, že to meno mu pomôže," dodala 25-ročná Dvořáková, ktorá s Bártom chodí od apríla 2013. Krátko pred Vianocami sa síce rozišli, no po niekoľkých týždňoch sa dali znova dohromady. Bárta bol v rokoch 2006 až 2008 ženatý so speváčkou Luciou Bílou a neskôr bol zasnúbený s českou Miss 2008 Eliškou Bučkovou. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona