Spevák Thomas Puskailer avizuje nový klip, nakrúcal sa v Dubaji

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 12:46 • 2 min
Spevák Thomas Puskailer avizuje nový klip, nakrúcal sa v Dubaji

BRATISLAVA - Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer nakrúcal videoklip k piesni Live for the Moment v Dubaji. Celé video plánuje 34-ročný interpret predstaviť už čoskoro.

slovakia

left justify in out

Fanúšikom a fanúšičkám však z neho zatiaľ ponúkol krátku ukážku, ktorú zverejnil prostredníctvom portálu YouTube. „Môžete sa tešiť na klip plný extrémov. Od najvyššej budovy sveta Burj Khalifa cez ikonu Dubaja - stavbu Burj Al Arab v tvare plachetnice, staré trhovisko plné farieb a vôní, Indický oceán či Dubajský národný park plný voľne sa pohybujúcich divokých zvierat. Bola to jedna veľká jazda a z výsledku sa už teraz teším,“ prezradil Puskailer.


„Je to nezabudnuteľná skúsenosť. Nakrúcali sme v Spojených arabských emirátoch koncom júna, kedy sú teploty naozaj extrémne. Boli sme tam v období pôstneho mesiaca ramadánu, pretože vtedy je menej turistov. Mali sme tak možnosť spoznať moslimskú tradíciu. Veľmi ťažké bolo nakrúcanie v 52 stupňoch Celzia v tieni bez vody. Deň, keď sme nakrúcali v Dubaji, bol asi najhorší, pretože vysoké horúčavy znásobovali sklenené budovy. A do toho sme opakovane nakrúcali tie isté zábery a ja som sa mal tváriť úplne v pohode. Menil som košeľu za košeľou,“ opísal ďalej spevák.


„Z Bratislavy sme vyrazili v malom počte - ja, moja manželka Abbie, ktorá mala na starosti všetko okolo stylingu a mejkapu, manažér Robert a režisér Šimon Klačko. Ten si svoje užil najmä s technikou. V prvej lokalite pri oceáne bola vlhkosť až 85 percent a vždy, keď sme vyšli z klimatizovaného prostredia, museli sme niekedy aj hodinu čakať, kým opadla hmla z objektívu kamery. Druhým extrémom bol púštny rezort Al Maha. Tu sme bojovali s pieskom, ktorý sa veľmi ľahko a rýchlo dostával všade, kde ho nebolo treba. Technika prešla ozajstným testom,“ povedal interpret.

 


„Live for the Moment motivuje k tomu, aby sme neodkladali priania a túžby na neskôr, pretože každý deň je vlastne darom žiť svoj život. Väčšina z nás si nedokáže nájsť čas v tejto uponáhľanej dobe ani na seba, aj o tom je moja nová skladba. Skladba sa zrodila v rakúskom štúdiu Dina Miletu spoločne s dídžejom Rudym MC. Pri texte sme tiež vsadili na osvedčenú kartu - newyorského producenta Billa Grainera, držiteľa ceny Grammy,“ uviedol spevák v júni po tom, ako zverejnil spomínanú pieseň.


Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Na štúdiovke sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu. S Martinom Madejom, ktorý sa preslávil ešte ako dieťa vďaka hitom ako Bobi alebo Ferrari, spolupracuje tiež na hudobnej komédii Slovak Showbiz For Beginners či na projekte Eco Tour.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies