Spevák The Weeknd pracuje na novej hudbe

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 08:44 • 2 min
Spevák The Weeknd pracuje na novej hudbe

LOS ANGELES - Kanadský spevák The Weeknd pracuje na novej hudbe s tímom stojacim za jeho debutovým mixtapeom House of Balloons (2011). Prezradil to pre americký magazín Vogue.

slovakia

left justify in out

Nahrávanie nového albumu opísal ako "kreatívnu mágiu, ktorú nechce stratiť". Svoje plány však bližšie nekonkretizoval. "Môže to byť album alebo niečo iné, ale čokoľvek to bude, bude to hudba. Bude to niečo nové," vyjadril sa pre Vogue 26-ročný hudobník.

 

V súvislosti s návratom do štúdia pritom rodák z Toronta zrušil svoje pôvodné plány sprevádzať Rihannu na jej medzinárodnom turné k albumu Anti (2016). "Z dôvodu neočakávaných zmien The Weeknd nebude súčasťou Rihanninho medzinárodného Anti World Tour," vyjadrila sa spoločnosť Live Nation, ktorá stojí za koncertnou šnúrou barbadoskej speváčky. Zatiaľ nie je jasné, či ho nahradia iní speváci, avšak rapperi Travis $cott a Big Sean ako predskokani na koncertoch 28-ročnej speváckej hviezdy zostávajú.

 

The Weeknd, vlastným menom Abel Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. Debutoval trilógiou mixtapeov House of Balloons (2011), Thursday (2011) a Echoes of Silence (2011). Štúdiové albumy Kiss Land (2013) a Beauty Behind the Madness (2015) ho vyniesli na popredné miesta hudobných rebríčkov Billboard. Na konte má zatiaľ dve ceny Grammy za album Beauty Behind the Madness a spevácky výkon v skladbe Earned It.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies