Spevák Sting vystúpi v polčasovej prestávke Zápasu hviezd NBA

NETKY.SK • 28 Január 2016, 15:44 • 2 min
Spevák Sting vystúpi v polčasovej prestávke Zápasu hviezd NBA

BRATISLAVA - Anglický hudobník Sting vystúpi počas polčasovej prestávky tohtoročného Zápasu hviezd basketbalovej NBA, ktorý sa uskutoční 14. februára v torontskom Air Canada Centre.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatštyriročný interpret zaspieva výber zo svojich najväčších hitov.

 

 

Pred začiatkom zápasu sa zas predstaví zoskupenie Cirque du Soleil. V minulosti v polčasovej prestávke Zápasu hviezd NBA vystúpili napríklad Janelle Monáe, Kanye West, Drake, Rihanna, Nicki Minaj či Alicia Keys.


Sting, vlastným menom Gordon Matthew Thomas Sumner, sa pohybuje na hudobnej scéne od začiatku 70. rokov minulého storočia. Spočiatku bol členom už nefungujúcej kapely The Police, s ktorou má na konte päť albumov. V júni 1985 uviedol na trh prvú sólovku The Dream Of The Blue Turtles, pričom zatiaľ poslednú, jedenástu s názvom The Last Ship vydal v roku 2013. Je členom Skladateľskej siene slávy, Rock'n'rollovej siene slávy a má i hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Medzi jeho najväčšie sólové hity patria skladby ako Russians, Fragile, All This Time, If I Ever Lose My Faith in You, Englishman In New York, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, When We Dance, Desert Rose (feat. Cheb Mami) či Brand New Day. S kapelou The Police nahral hity Roxanne, Message In A Bottle, Don't Stand So Close To Me, Every Little Thing She Does Is Magic alebo Every Breath You Take.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona