Spevák Sting bude účinkovať vo vlastnom muzikáli

NETKY.SK • 24 November 2014, 18:26 • 2 min
Spevák Sting bude účinkovať vo vlastnom muzikáli

USA - Anglický hudobník Sting si zahrá vo vlastnom muzikáli The Last Ship, ktorý mal premiéru 26. októbra na Broadwayi.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiattriročný spevák sa od 9. decembra do 10. januára predstaví v úlohe Jackieho Whita, ktorého momentálne stvárňuje Jimmy Nail. Sting odohrá osem repríz muzikálu inšpirovanom jeho rovnomenným albumom, ktorý vydal vlani v septembri. "Poznám všetky texty, pracoval som na tomto predstavení päť rokov a bol som na každej skúške, takže to nie je tak, že som sa tu zrazu zjavil, aby som tento muzikál zachránil," vyhlásil hudobník v súvislosti s dohadmi o tom, že za jeho účinkovaním je snaha o zvýšenie záujmu o vstupenky.

 

Sting, vlastným menom Gordon Matthew Thomas Sumner, sa pohybuje na hudobnej scéne od 70. rokov minulého storočia. Spočiatku bol členom kapely The Police, s ktorou má na konte päť albumov. V júni 1985 uviedol na trh prvý sólový počin The Dream Of The Blue Turtles. Jeho zatiaľ poslednou, jedenástou sólovkou je The Last Ship. Na celom svete predal viac ako 100 miliónov kópií nahrávok. Je členom Skladateľskej siene slávy, Rock'n'rollovej siene slávy a má i hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Medzi jeho najväčšie sólové hity patria skladby ako Russians, Fragile, All This Time, If I Ever Lose My Faith in You, Englishman In New York, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, When We Dance, Desert Rose (feat. Cheb Mami) či Brand New Day. S kapelou The Police nahral hity Roxanne, Message In A Bottle, Don't Stand So Close To Me, Every Little Thing She Does Is Magic alebo Every Breath You Take. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona