Spevák skupiny Polemic pokrstil pokračovanie tínedžerského bestselleru Život Adama

NETKY.SK • 21 September 2017, 08:26 • 2 min
Spevák skupiny Polemic pokrstil pokračovanie tínedžerského bestselleru Život Adama

BRATISLAVA - Trubkár a spevák skupiny Polemic Peter "Petko" Opet pokrstil v stredu podvečer v jednom z bratislavských kníhkupectiev pokračovanie tínedžerského bestselleru Život Adama.

slovakia

left justify in out

Autor knižky sa pri písaní opäť inšpiroval príbehmi svojho syna, dnes už ôsmaka, Adama. „Medzi prvou a druhou knižkou sa udialo veľa vecí. Adam rastie viac ako jeho súpútnici v škole. Darí sa mu, prosperuje a vystrája toľko, že mám inšpiráciu ešte na niekoľko kníh,“ povedal Opet. „Celé to bolo založené na tom, že som Adam, chodím do tej školy a ostatné si otec vymyslel,“ podotkol vzápätí jeho syn a hlavný protagonista publikácie, Adam.

Novinku, ktorá vychádza na 160 stranách, uviedli do života moderátor Marcel Forgáč a herec Robo Jakab. Knihu pokrstili hroznom z Limbachu. „Ja som veľmi rád, že Petkove 'Ja' sa dokázalo pretransformovať aj do literáta a že sa zo života Adama urodila kniha a dnes už je na svete druhá,“ vyjadril sa Forgáč. „A ja želám knižke veľa čitateľov a autorovi veľa pevného zdravia, bude ho potrebovať... Dúfam, že trojka bude o tom, že ten jeho chalanisko napíše niečo o ňom. To už bude pekný náter,“ dodal Jakab.

Päť percent z predaja publikácie poputuje prostredníctvom nadácie Kvapka nádeje na pomoc deťom s nádorovými ochoreniami.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies