Spevák Shawn Mendes zverejnil nový singel

NETKY.SK • 20 Apríl 2017, 11:59 • 2 min
Spevák Shawn Mendes zverejnil nový singel

BRATISLAVA - Kanadský spevák Shawn Mendes dnes predstavil nový singel.

slovakia

left justify in out

Nahrávka má názov There's Nothing Holdin' Me Back a priaznivci 18-ročného interpreta si ju môžu vypočuť napríklad na portáli iTunes či službe Spotify. Rodák z Toronta je zároveň aj spoluautorom piesne. Spolupracovali na nej Scott Harris, Geoff Warburton a Teddy Geiger, ktorý sa zároveň postaral aj o produkciu. 

Ako sa spevák skôr vyjadril, novinku plánuje zahrať aj v rámci svetového turné, ktoré odštartuje 27. apríla v škótskom Glasgowe a v rámci ktorého sa predstaví aj 4. mája vo Viedni. "V momente, keď som napísal túto pieseň, vedel som, že ju chcem predstaviť ešte skôr ako sa začne moje turné. Že chcem dať fanúšikom ku všetkému z albumu Illuminate niečo nové. Nemôžem sa dočkať, keď ju zahrám na turné a keď ju bude každý počuť," vyjadril sa muzikant. 

Shawn Peter Raul Mendes sa dostal do povedomia verejnosti coververziami skladieb na službe Vine. V roku 2014 vydal debutové The Shawn Mendes EP, pričom o rok neskôr ponúkol štúdiovku Handwritten, na ktorej sa nachádza napríklad úspešný singel Stitches. Vlani uviedol na trh spomínaný album Illuminate. S oboma nahrávkami sa mu podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies