Spevák Shawn Mendes ponúkol video k akustickej verzii piesne Mercy

NETKY.SK • 22 December 2016, 15:23 • 2 min
Spevák Shawn Mendes ponúkol video k akustickej verzii piesne Mercy

BRATISLAVA - Kanadský spevák Shawn Mendes zverejnil v stredu videoklip k akustickej verzii skladby Mercy, ktorá sa nachádza na jeho najnovšom albume Illuminate (2016). V čiernobielej novinke sa 18-ročný interpret nachádza vo vyprázdnenej Madison Square Garden, pričom spieva a hrá na piane.

slovakia

left justify in out

Práve v newyorskej hale vystúpil tento rok v septembri, pričom koncert zaznamenali na živý album. Novinka Live At Madison Square Garden vyjde tento piatok a bude obsahovať živé verzie celkovo 12 piesní, vrátane známych skladieb ako Mercy, Treat You Better, Stitches alebo Life Of The Party.


Rodák z Toronta absolvuje budúci rok svetové turné, v rámci ktorého sa 4. mája predstaví aj vo viedenskej Stadthalle. Okrem Viedne zavíta aj do Berlína, Milána, Barcelony, Mníchova, Paríža či Londýna.


Shawn Peter Raul Mendes sa dostal do povedomia verejnosti coververziami skladieb na službe Vine. V roku 2014 vydal debutové The Shawn Mendes EP, pričom o rok neskôr ponúkol štúdiovku Handwritten, na ktorej sa nachádza napríklad úspešný singel Stitches.

 

Tento rok uviedol na trh spomínaný album Illuminate. S oboma nahrávkami sa mu podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies