Spevák Sam Smith má nový vzťah

NETKY.SK • 15 December 2014, 16:20 • 2 min
Spevák Sam Smith má nový vzťah

LONDÝN - Anglický spevák Sam Smith má nový vzťah. Dvadsaťdvaročný hudobník randí s istým Jonathanom, ktorého stretol počas nakrúcania videoklipu k piesni Like I Can.

slovakia

left justify in out

Rodák z Londýna to prezradil v rozhovore pre britský denník The Sun. "Je to naozaj veľmi čerstvé, ako vravím, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi čerstvé. Ale je naozaj milý. Stretol som ho počas nakrúcania videoklipu k piesni Like I Can, bol jedným z 20 komparzistov. Môžem o tom rozprávať zatiaľ len v surreálnej rovine, pretože som sa s ním ešte nedohodol, či spolu oficiálne tvoríme pár," objasnil interpret.

 

Spevák, ktorý tento rok vydal album In the Lonely Hour, tiež vyhlásil, že nikdy neponúkne pozitívnu nahrávku. "Ľudia si potrebujú uvedomiť, že nikdy nebudem šťastný. Dôvod, prečo robím to, čo robím, je, že som umelec, ktorý bude vždy za niečím smútiť. Jednoducho som taký - veľmi emocionálny človek," vyjadril sa. 

 

Samuel Frederick "Sam" Smith sa narodil 19. mája 1992. Známy je napríklad aj vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. Podieľal sa tiež na singli La La La, ktorý v roku 2013 vydal producent Naughty Boy. Vlani v októbri mu vyšlo EP Nirvana. Spomínaný debutový album In the Lonely Hour obsahuje aj úspešné single Money on My Mind, Stay with Me a I'm Not the Only One. Nahrávka sa dostala na vrchol britského albumového rebríčka. Smith v januári zvíťazil v ankete BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. V rámci BRIT Awards mu tento rok udelili Critics' Choice Award. Získal aj štyri MOBO Awards. Nedávno ho nominovali na šesť cien Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona